Αξιολογήσεις

Γνώρισα τον λογοθεραπευτή Δημήτριο Ματθαίου όταν ο γιός μου παρουσίασε καθυστέρηση ομιλίας και χρειαστήκαμε τη βοήθειά του. Ο Δημήτρης ήταν καθησυχαστικός και ψύχραιμος, εξηγώντας μας ότι έχει αντιμετωπίσει πάρα πολλές ανάλογες περιπτώσεις. Αντιμετώπισε το παιδί μας με αγάπη και υπευθυνότητα με αποτέλεσμα ο γιός μας να πηγαίνει με χαρά για θεραπεία. Μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, οι θεραπείες ολοκληρώθηκαν και ο γίος μας μιλούσε και μιλάει όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του.
Νικόλαος Δημητρίου
Συνεργάστηκα με το Δημήτρη για μία τριετία. Ο Δημήτρης είναι ένας εξειδικευμένος θεραπευτής, με επιστημονική κατάρτιση που το επιτρέπει να αξιολογεί και να παρεμβαίνει σε πλειάδα αναπτυξιακών διαταραχών και λόγου ομιλίας με επιτυχία. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας ήταν πάντοτε συνεπής, πρόθυμος και αποτελεσματικός. Το στοιχείο που τον ξεχωρίζει είναι ότι συνδυάζει το παιχνίδι αποτελεσματικά με τη θεραπεία, γεγονός που κάνει τα παιδιά να έχουν όρεξη και θέληση στις συνεδρίες.
Χρυσάνθη Ανδρόνογλου Νευροψυχολόγος Phd
Ο Δημήτρης είναι ένας έγκριτος επιστήμονας και επαγγελματίας. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα σε γονείς που τα παιδιά τους παρουσιάζουν αναπτυξιακές διαταραχές, καθώς είναι άρτια καταρτισμένος, έμπειρος και τρέφει μεγάλη αγάπη για τα παιδιά.
Ελένη Ιωάννου παιδίατρος αναπτυξιολόγος